FORDELE

Vi er det nemme valg, når du skal leje cykler og tilbehør. Her kan du læse om de 10 fordele, der altid følger med, når du vælger os.

ALTID GRATIS LEVERING OG AFHENTNING

Uanset antal cykler og mængden af tilbehør du lejer hos os, leverer og afhenter vi gratis, der hvor du opholder dig i Nordsjælland.  


HURTIG LEVERING

Det er altid bedst at være ude i god tid - især om sommeren, men hvis du booker før kl. 12.00, kan vi normalt levere samme dag.


FORSIKRING

For kun 29 kr. om dagen pr. cykel kan du tegne vores all-risk forsikring, som dækker, hvis cykler eller tilbehør bliver stjålet eller ødelagt. 


LAPPEGREJ OG CYKELTASKE ER MED

Hos os medfølger en praktisk cykeltaske til at montere på styret. Cykeltasken indeholder nøglerne til cyklerne samt lappegrej og pumpe - hvis uheldet skulle være ude. 


SÆRLIGE ØNSKER?

Hvis du ikke kan finde, hvad du søger, eller hvis du har brug for et større antal cykler - eller cykler til et særligt arrangement - så kontakt os og lad os tage en snak om mulighederne.


FLEKSIBEL LEVERING

Vi leverer mellem kl. 17.00-22.00 og afhenter mellem kl. 15.00-20.00. Hvis du ikke kan være tilstede i dette tidsrum, kontakter du os blot for nærmere aftale.


AFBESTILLING

Udover de normale 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdatoen, tilbyder vi afbestilling med fuld refusion indtil 21 dage før leveringsdagen. 


CYKELHJELME ER FORSIKRET GRATIS

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden, og derfor er skader på din cykelhjelm altid forsikret gratis. Du kontakter os blot, og vi kommer med en ny cykelhjelm til dig. 


VI DÆKKER HELE NORDSJÆLLAND

Vi leverer i hele Nordsjælland. Dvs. alle postnumre mellem 2800 og 3600. Hvis du opholder dig uden for disse postnumre, så kontakt os og forhør dig om mulighederne.


GODE RÅD ER GRATIS

Vi bor og arbejder i Nordsjælland og kender området rigtigt godt. Vi deler altid gerne ud af vores viden for at gøre dit ophold og dine cykelture endnu bedre.